Nieuw

Screenshot 2018-02-26 at 15.08.33

Film: Waarom zou je boeddhist worden?

N.a.v. de vraag ‘Waarom zou je boeddhist worden?’ maakte ik...
Meer...
MDK3

Aantekeningen voor onze verzameling mooie dingen

‘Wat is er mooier dan kauwtabak dat wordt uitgespuugd op...
Meer...
Knipsel45

Film: Nieuwjaarswens Bodhitv

Wat wens jij de wereld, je naasten en jezelf toe...
Meer...
"Vragen inspireren mij.
'Wat is mooi?' inspireerde me om op de Rietveld Academie te starten met de richting 'Beeld en taal'. 'Wat is waar?' lag ten grondslag aan mijn studie filosofie. 'Wat is goed?' inspireert me tot verdieping in religieuze thema's en zenmeditatie. Op basis van deze achtergronden leg ik mij toe op film, schrijven en zen.
Vertrouwen, creativiteit en optimaal resultaat vind ik in mijn werk belangrijk. Zie het menu voor mijn mogelijkheden en contactgegevens. Graag ga ik met jou de samenwerking aan!"
Foto Misha Beliën