Film

Laten horen, zien en voelen wat jij of jullie belangrijk vinden om te zeggen. Dat kan bij uitstek met film. Ik heb veel affiniteit met onderwerpen omtrent filosofie, wetenschap, spiritualiteit, kunst, politiek en maatschappij. In samenwerking met Studio Alott kunnen we je film ook ontwikkelen binnen een volledige communicatiestrategie, te midden van andere communicatie-uitingen. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor een film.

Documentaire

Vanuit je organisatie of in je persoonlijk leven komt de behoefte en vraag naar voren om een onderwerp voor het voetlicht te brengen en hiermee anderen ook te inspireren. Dan kunnen we de vele aspecten die jou raken samenbrengen in een korte of langere documentaire. De inzet is om te inspireren. De kracht van jouw onderwerp wordt getoond en is daarin bij voorbaat uniek, onovertroffen en aantrekkelijk. Neem nu contact op en overleg vrijblijvend over de mogelijkheden.

Promotiefilm

Jullie dienst of product maakt de wereld mooier en mensen gelukkiger. En jouw organisatie wil hiermee nog meer mensen bereiken en aan zich verbinden. Met een korte promotiefilm zorgen we ervoor dat de toegevoegde waarde van jullie dienst online extra in het oog springt. In slechts enkele minuten krijgt de kijker een helder en inspirerend beeld waarom jullie aanbod zo zeer de moeite waard is. 

Jouw creatieve idee

Heb je een ander idee waarbij je film wilt gebruiken? In een vlog, muziekvideo, kunstproductie of in iets wat nog nooit is gedaan? Ik vind het geweldig om met je mee te denken en samen de grenzen van onze creativiteit te verleggen. Ook met behulp van de expertise in mijn netwerk is (bijna) alles mogelijk. Neem nu contact op en overleg vrijblijvend over de mogelijkheden.

Eerdere opdrachtgevers

Hoe nu aan de slag?

Hieronder zie je hoe we jullie film stapsgewijs realiseren:

  1. Samen de essentie en/of ‘unique sellingpoints’ bepalen
  2. Maken van een filmplan
  3. Het filmen en regisseren
  4. Het tussentijds afstemmen en de montage
  5. Presentatie van film op gewenste wijze

Neem nu contact op en overleg vrijblijvend over de mogelijkheden.

Portfolio