Zen

Voor mij is zen het oefenen en ervaren van ons geluk in dit moment. Zenmeditatie is daarbij een belangrijke oefening. Als filosoof laat ik me bovendien inspireren door 2500 jaar Westers en Oosters gedachtegoed. Naast de meditatie en filosofie zijn er vele praktische aspecten die bij zentraining komen kijken. 

Zen workshops, lezingen & coaching

Wil je voor een specifieke of bijzondere gelegenheid een zenvolle ervaring verzorgen? Ik heb 8 jaar intensieve zen beoefend binnen Zen.nl, waarvan ik 5 jaar werkte als zeninstructeur, coach en junior-opleider. Ik nam deel aan twee langere retraiteperioden in een Zuid-Koreaans zenklooster en zet op dit moment mijn zentraining voort bij verschillende zenmeesters.  Op verschillende plekken begeleid ik zenactiviteiten, waaronder in het Dominicanenklooster te Huissen.

Op basis van deze ervaring denk ik graag met je mee hoe ik met een zen workshop of lezing extra kwaliteit en aandacht aan je programma kan toevoegen.

Een zenbijdrag kan ik o.a. leveren aan:

congressen en lezingen
teamgelegenheden
culturele evenementen
en andere bijzondere gelegenheden

Ook werk ik graag met je samen als zencoach voor diverse vraagstukken die spelen in je leven. Dat kunnen levensvragen zijn die je middels coaching wilt uitdiepen, maar we kunnen ook samenwerken aan een creatief proces waar je voor je gevoel niet in verder komt. 

Neem nu contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.


Lezing tijdens inspiratieavond


Lezing tijdens bijspijkerdag in Dominicanenklooster Huissen


Vrolijke afsluiting van een cursus workshop zen