Zen

Voor mij is zen het oefenen en ervaren van ons geluk in dit moment. Zenmeditatie is daarbij een belangrijke oefening. Als filosoof laat ik me bovendien inspireren door 2500 jaar Westers en Oosters gedachtegoed. Naast de meditatie en filosofie zijn er vele praktische aspecten die bij zentraining komen kijken. 

Zen workshops, lezingen & coaching

Wil je voor een specifieke of bijzondere gelegenheid een zenvolle ervaring verzorgen? Ik heb 8 jaar intensieve zen beoefend binnen Zen.nl, waarvan ik 5 jaar werkte als zeninstructeur, coach en junior-opleider. Ik nam deel aan twee langere retraiteperioden in een Zuid-Koreaans zenklooster en zet mijn zentraining als leerling van Dick Butsugen Verstegen Sensei voort.  Op verschillende plekken begeleid ik zenactiviteiten, waaronder in Zen Centrum Nijmegen en in het Dominicanenklooster Huissen.

Op basis van deze ervaring denk ik graag met je mee hoe ik met een zen workshop of lezing extra kwaliteit en aandacht aan je programma kan toevoegen.

Een zenbijdrag kan ik o.a. leveren aan:

congressen en lezingen
teamgelegenheden
culturele evenementen
en andere bijzondere gelegenheden

Ook werk ik graag met je samen als zencoach voor diverse vraagstukken die spelen in je leven. Dat kunnen persoonlijke en professionele levensvragen zijn die je middels coaching wilt uitdiepen. We kunnen ook samenwerken aan een creatief proces waarin je voor je gevoel niet verder komt.

Neem nu contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.